"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Monday, October 12, 2009

Parcel From Huiwern


Ini ialah parcel dari Huiwern, hadiah untuk Little Bookworm yang Tina menang 3rd prize tu. Baru je sampai tengahari ni. Tina tido, so mama je la yang bukak parcel dia. Apa dalam tin box tu mama tak tengok lagi. Tunggu Tina bangun nanti la.. tengok sama dengan dia..

Bila mama belek-belek tin tu, nampak tulisan 4yr..hmm..masih awal lagi nak bukak mainan ni. Lego pun dia lom pandai nak main lagi. Tak pe lah..mama simpan dulu la hadiah ni. Harap-harap mama tak terlupa yang baucer tu sampai disember ni jek...

5 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

Wah..besh2x..hadiah sudah smpai..sy jugak yg lom emel lagi add utk dpt vaucher buku tuh. asyik tk ingat jerk..

MeRy said...

Congrats...

Mummy Gwen said...

Congrats! Very nice hadiah. :)

Serene said...

Congrats! Nice pressies. I believe your baby will like it!

Qistina's Mama n Abah said...

Lily, Mery, Mummygwen & Serene... thanks..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...