"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, October 6, 2009

We Won 3rd Prize on Little Book worm Contest!!

Dah beberapa hari mama tak online sebab kami balik kampung. So, mama memang lupa betul tentang Little Bookworm Contest tu. Balik je hari ni, lepas makan malam mama terus bukak pc nak online. Mama pergi tengok blog dulu... tetiba ternampak kat chatbox blog nama lily azliyana @mama zara.. baca punya baca...

YAHOO!!!! tina menang hadiah ke-3 dalam little bookworm contest. Alhamdulillah.. tak sia-sia mama susah payah masuk contest tu.. hehehe..happy sangat..


Dan mama pun baru je reply email dari Huiwern yang mintak shipping address. Tak sabar nak tengok hadiah yang tina menang. ...Dan kepada Zara & mama zara, tahniah jugak. Terima kasih sebab inform kat mama tentang contest ni.. TQTQ...


p/s : teringin sangat baca post yang menang grand prize tu so mama pergi tengok.. hmm..memang patut pun post tu menang. Memang menarik sangat nak dibaca. Anyway congrats to Lady Qay..

3 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

Hee..nk wish congratz again..Tina mmg patut menang sbb tina mmg amazing little bookworm kn..=D

Qistina's Mama n Abah said...

thanks..congrats to lily n zara gak..consolation prize pun..at least dapat..

mrsdjones said...

Congrats Sha and Tina ;) Untung Tina rajin baca buku kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...