"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Friday, January 1, 2010

Selamat Tinggal 2009 .... Welcome 2010

Wah..mama pun tak nak tertinggal nak wish selamat tahun baru buat semua kawan-kawan blog.

2009 yang penuh dugaan telah berakhir. Kini 2010 menanti dengan cerita yang baru. Mama dengan abah sangat berharap 2010 ini akan memberi kami ruang untuk 'bernafas' lebih selesa. Kami sambut kedatangan 2010 dengan hati terbuka. Tak kemana-mana pun, balik rumah mak tun aminah je. Mama sampai lupa ini malam tahun baru...

Walau apa pun.. 2010 kami sambut kedatanganmu dengan penuh syukur...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...