"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, May 10, 2011

Seperti DiJanjikan : Gambar Tina Dalam Parenting Circle Drypers & 3 STAR LETTER Lagi..

Ingat lagi tak pasal phone conversation dengan Drypers psl dorang nak guna gambar Tina dalam "parenting Circle" baru diorang? Ala..entri dia kat SINI

Dan seperti mama janjikan, akan buat post pasal itu bila copy PC mama dah sampai kan? Ha..PC nya dah sampai dah last week.

Kat bwh ni la gambar Tina dalam PC tu. Gambar ni diletak betul2 kat bawah respond mama yang berjaya dapat "star letter".. hehe happy sangat tau. Kali ni mama dapat 3 star letter lagi. Hmm..banyak la hadiah bakal menjengah pintu rumah..suka la Tina



Gambar Tina dengan meja tulis dia..baru siapkan susun ABC block.. harap maaf..gambar disnap guna hp cap kucing mengiau kelaparan..so agak blur sket..



Gambar ni sebenarnya dipilih daripada blog mama. Gambar Tina tu kat entri INI..
Macam mana boleh terpilih??? Entahlah Mama pun tak tau korang. Rezeki kot.. :), walau macam mana pun mama bersyukur sangat2.. seronok korang tengok gambar anak kita dalam newsletter.. hihi






Gambar yang atas ni pulak adalah Parenting Circle Drypers yang berwajah baru. Cantik & menarik sangat kan.. Kalau dulu kat bahagian depan sekali ni ada petikan kata2 para ibu bapa pengguna yang terpilih tapi kali ni kat depan sekali ni penuh dengan info tentang peraduan-peraduan yang dianjurkan drypers bukan hanya di Malaysia Tapi juga di Singapura.

Terdapat juga info tentang hadiah sampingan bagi yang membeli produk drypers. Contohnya, kali ni bagi pembelian Drypantz, pembeli akan dapat buku aktiviti berserta stensil sebagai hadiah.. menarik kan..

Juga untuk PC tahun ini diwujudkan sudut kreatif dimana para ibu bapa boleh menghantar idea kreatif masakan mereka untuk dikongsikan bersama ibu bapa yang lain. Bagi PC kali ini idea membentuk roti menggunakan acuan yang menarik dipaparkan.. memang sangat menarik korang. Cantik sungguh roti dia..comel jek.. anak2 mesti suka & teruja nak makan.. :) idea yang sangat bagus.. mesti ramai yang nak tau kan?

Kalau korang yang tak dapat PC nak tau..korang komen kat bawah post mama ni..nanti mama usahakan untuk buat satu post mengenai sudut tu kat blog..

Ok la korang, mama tengah happy2 nak tunggu hadiah dari Drypers ni. Sambil2 baca PC baru..& nak cari idea untuk respond untuk keluaran PC yang akan datang pulak. Kalau terpilih lagi ..nnt boleh dapat hadiah lagi.. :)

Oh ye.. Terima kasih diucapkan kepada team parenting circle drypers kerana sudi memilih & menepekkan gambar Tina yang comel tu dalam pc mereka. Mama, Tina & Abah sangat menghargainya.. Kalau ada berkenan gambar Tina & nak tepek lagi..hoho mama no hal.. suka jek!

Senyum & Tungu lori skynet hon hantar hadiah
*wink*wink*

2 comments:

dieya said...

congrats k sha! and congrat tina~!!! nak mintak otograp tina laa :-D

dieya pun join tak sabar tunggu lori skynet tu, nak tau hadiah apa k sha dapat!

Sha@Mama Tina said...

Thanks dieya!!!... seronok sangat tau.. :)

sampai hadiah sok akak wat post lagi.. kasi semua org tau! yeeha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...