"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Thursday, February 23, 2012

AURA ALENA Slimming Series


AURA ALENA SLIMMING SERIES terdiri dari:
Hot Chilli Slimming Soap
Slimming Lotion







gambaran sebenar hot chilli slimming soap.. hampir sebesar & setebal N73


HOT CHILLI SLIMMING SOAP..Membantu anda memecahkan lemak bawah kulit ketika mandi. Dengan penggunaan berterusan, boleh membantu proses slimming anda..

Baunya amat menyenangkan.. daripada anda mandi dengan sabun biasa yang tak membantu apa2.. lebih baik lah anda mandi dengan sabun yang banyak manfaatnya ini kan.. :)



CARA GUNA:
Gosok dengan gerakan membulat pada badan semasa mandi. Pada kawasan2 berlemak cthnya pada bawah lengan, peha, perut & part berlemak yang lain, gosok dengan gerakan membulat selama beberapa minit di setiap tempat dan biarkan seketika sebelum dibilas.".


INGREDIENT :
water,glycerine,carbomer,metyl salicylate,ginger,capsicum,grapefruit,fennel,red chilli oil,peppermint and menthol

HARGA:
RM29 PER PCS (COD)
RM35 PER PCS (TERMASUK POSLAJU)











Mengatasi perut buncit
membantu memecahkan lemak
membuang angin dalam badan
mengatasi masalah selulit
melancarkan peredaran darah

HALIA
mengatasi kelesuan,sengal sakit otot,kekejangan
membuang angin yg terdapat dlm usus kecil dan besar

CAPSICUM
mengandung Vitamin A yg tinggi dimana penting untuk kulit yg sihat
dpt meningkatkan sistem imun dlm badan
mengurangkan kadar kolestrol dlm darah

GRAPEFRUIT
Mengatasi obesiti,selulit,sengugut,liang kulit tersumbat,air berlebihan dlm badan,kulit berminyak

JINTAN
menghilangkan rasa letih dan lesu
menghilangkan sakit otot
menurunkan kolestrol dlm darah
menghasilkan kulit yg cerah

CILI MERAH
membantu proses pemecahan lemak


Harga :
RM40.00 (cod)
RM46.00 (termasuk poslaju)


HARGA PAKEJ SLIMMING SERIES RM75.00 termasuk poslaju

** untuk hasil yang TERBAIK gunakan selepas AURA ALENA HOT CHILLI SLIMMING SOAP..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...