"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Friday, March 19, 2010

Sleeping Cutie Contest


Contest anjuran papamamazakwan ni mama terjumpa masa blogwalking. Salam perkenalan lah buat mama zakwan yek.. kita nak join contest jugak!

Kategori Baby Gurl..

(......)

V
v
v
v
v

Gambar contest pilihan hati mama..

Nama Anak : Nur Ain Qistina Binti Mohd Noor Hisham
Tarikh Lahir Anak : 22 Oktober 2007
Email mama : mama_echah@yahoo.com.my


Lagu dodoi mama untuk Tina..

"Lailahaillallah..lailahaillallah..lailahaillallah..muhammadurrasulullah..

sayang..sayang..tina sayang

anak mama yang cantik dan bijak

tidurlah sayang pejamkan mata

mama dodoikan.. "

(irama lailahailallah..)

kepada yang nak join click pada contest banner ye!

2 comments:

PapaMama Zakwan said...

salam
tahniah! anda peserta terawal
nnt emelkan alamat ke nadyaewani@gmail.com ek
tq support contest ni n gud lux! :)

PapaMama Zakwan said...

chop ek!
err..nak tau nama/tarikh lahir anak n emel mama jugak :) tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...