"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Friday, December 20, 2013

Yeayy!! Photobook Pertama Safely Arrived..

Photobook voucher dari groupon.. info dari Nadia Irwani Hamidi..thanks nad for the info. 

So that mama belajarlah buat photobook demi menyempurnakan misi. Ada software dia pun. Just ikutlah kreativiti & hati nak macam mana..

Ini gambar yang mama share kat FB sket masa aritu. Masa ni baru bermula.. tak siap lagi..hihi



Alhamdulillah 17 December mama dah siapkan & proceed dengan pembayaran untuk kos penghantaran. Photobook ni kecil sahaja 6" x 6" kot..tapi kalau ikut harga biasa ialah RM79.00 tapi pasal guna voucher dari groupon.. photobook ni RM0..hihi sape tak nak kan..

18 December photobook send email mengatakan photobook mama dah shipped out.. wuhuu..dan hari ini 20 December ia sampai depan gate :)

Meh bukak..


Mama abadikan gambar sunset pertama yang berjaya mama capture di Ban pecah sebagai cover.. kepuasan diri sendiri :)

Dan ini a few pages didalamnya. Ada 40 pages tapi snap sket sahajalah ye.. Mama abadikan gambar mereka yang tersayang. Gambar mak & abah je takde sebab bila masuk kat software.. low quality.. nanti print tak cun. So nanti ada voucher lagi kita buat yang lain..kene snap2 gambar mak abah banyak2 yang cantik

Layan ye.. mama tak pandai buat sangat but its good to my eyes.. huhu..


sebijik memang apa yang kita create.. tengok ye mama compare..


Ini pages yang lain..







si montel mama & kedua-dua anak saudara tersayang :)

Nanti lepas ni bolehlah projek photobook lagi kalau ada rezeki kan.. :)
Jomlah korang.. photobook memang syiok..best sangat..
Korang nanti cuba tau :)

Terima kasih groupon
Terima kasih Photobook Malaysia












2 comments:

Nad MamaZN said...

Serius cun! :)

Sha@Mama Tina said...

thanks nad.. huhu.. nak cepat je tu pun.. tak sabo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...