"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    2 years ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, August 19, 2008

Anak Dan Abah ..


Gambar terbaru Qistina dengan abah. Sekarang nie tak de perkataan lain yang disebutnya..abah..abah..sepanjang hari. Mama dia jarang nak sebut pulak. Mungkin sebab mama selalu ada kat rumah.

Sudahnya abah yang kat JB pun tak senang duduk. Tak sabar nak tunggu weekend nak balik. Abah dan anak bila berjumpa..hmmm.. menjerit-jerit Tina ketawa bila dapat main-main dengan abah dia.. anak abah la katakan..

Ada rupa abah dia tak Qistina nie? ...
No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...