"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    2 years ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Friday, August 8, 2008

Learning Poster For Qistina


Last week during lunch hour, mama dengan Mak su Ain pergi Pasaraya Kini. Suddenly terjumpa poster ni. Pilih dua untuk Tina. Tentu dia seronok. Satu tampal dekat dengan buai, satu lagi tampal dekat dengan baby cot. Kalau tina dalam walker, dia selalu pergi dekat poster ni sambil tepuk-tepuk poster ni. Lagipun mama saja beli supaya Tina boleh selalu tengok..lama-lama mesti dia ingat.

Bila ada masa lapang, suka sangat bawak Tina dekat poster ni dan bacakan untuk dia. Pegang tangan dia tunjuk gambar kat poster..Baru ada dua je..kalau ada yang sesuai nanti kita akan tambah lagi koleksi poster kita ye Tina ..
Posted by Picasa

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...