"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    2 years ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    3 years ago

Friday, November 27, 2009

Customized Felt Tshirt Giveaway..


Hani dan kedainya melancarkan satu giveaway baru sebagai promosi untuk produk terbaru dari sewing n me shoppe. Dan sebagai hadiahnya..4 helai Tshirt akan diberikan kepada 4 orang yang bertuah. Dan mereka yang terpilih boleh membuat request masing-masing untuk gambar dan wording yang akan dihasilkan diatas Tshirt mereka. Best kan!

Syarat-syaratnya :

1. Buat satu entry khas di blog anda untuk Customized Felt Tshirt Giveaway. Nyatakan juga design/perkataan yang anda ingin lihat diatas tshirt anda.
2. Tinggalkan komen anda bersama link entry yang telah anda buat berserta email diruangan komen
3. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 15 Disember 2009 jam 12.30tengah hari.


contoh komen: TiniHani nak joint.. saya nak word:FAMILY pic:LOVE

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

1 comment:

Diamilikku said...

rajin sungguh bercontest....hehehehehhe...kite nih bz sokmo....banyak entry kawan2 tertinggai....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...