"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    3 years ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    4 years ago

Friday, November 15, 2013

Last School Day At Nuri Kindergarten, Taman Universiti

saja  nak ambil gambar balik sekolah on the last kindie school day buat kenang-kenangan.. 2 tahun di Nuri Kindergarten Taman Universiti.. next year akan ke SK Taman Mutiara Rini 2 pula..

Besar dah anak mama & abahCuti sekolah bermula..
Mama boleh rehat jadi driver sekejap..

Cabaran baru akan bermula semula awal tahun depan.. tugas menjadi lebih banyak.. sekolah rendah..sekolah agama & mengaji.. itu rutin baru Tina nanti..

Mama nak survey2 supplement lah.. 
harus tahun depan hari2 yang panjang & mencabar buat Tina..

Semoga segalanya akan berjaya ditempuh dengan lancar
Amin Ya Allah..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...