"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Monday, August 4, 2008

Rashes kat leher Tina ..




Around last week kat leher qistina ada ruam yang agak teruk, merah macam bernanah ..kecil-kecil banyak sangat. Mama belikan krim sebamed untuk Tina. Nampaknya serasi sebab ruam tu dah mengecut dan kering. tinggal sikit-sikit lagi je nak baik dah. Ramai Mommies-mommies kat MP forum suggest krim ni..memang bagus pun. Mama dah belikan satu tiub lagi yang baru sebab tengah ada sale kat guardian..

1 comment:

Sarah's Daddy and Mommy said...

Kesian Tina..
Luckily the cream does work for her. Pray for speedy recovery.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...