"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Monday, November 16, 2009

Hadiah Dari SCA Drypers

Pagi-pagi lagi mama dah dapat call dari skynet Tmn. Universiti, mereka ada parcel untuk mama...hehehe...

Around pukul 12 ++ lori skynet pun sampai. Dan ini ialah hadiah dari SCA untuk mama sebab respond mama terpilih untuk dapat star letter lagi dalam 'Parent Circle' mereka. Meh la tengok apa yang mama dapat kali ini...

1 pack L 20pcs Drypantz

1 pack L 24pcs Drapers Wee Wee Dry

1 silly shapes tiny animal sticker book

1 plush toys - squirrel (agaknya la)

Terima kasih banyak-banyak kepada SCA kerana sudi menghadiahkan ini semua untuk sembangan mama yang tak seberapa tu. Ini yang menambahkan semangat mama nak response lagi ni.

Kalau nak tau, parent circle ini ialah seperti sebuah newsletter berbentuk booklet yang dikirimkan oleh SCA. Didalamnya penuh dengan informasi dan soalan dari ibu bapa yang turut dijawab oleh para ibu bapa juga melalui pengalaman dan pengetahuan masing-masing. Memang sangat bermanfaat.

Selain parent circle ni, mama turut join Drypers Milestone Program untuk Tina. Dan dalam Drypers Milestone program ini, mama dapat sebuah hardcover file yang cantik untuk mama compilekan setiap milestone yang SCA kirimkan. So far, mama dah terima sehingga Milestone 8 (24 - 27 bulan). Nantilah bila-bila senang mama upload gambar file yang cantik ni.. dan apa yang mama ada didalamnya..

SCA jugak ada jalankan redemption program tapi untuk baby yang lahir pada tahun 2008 sahaja. So, Tina tak qualified untuk sertai program yang ini..

Eh..dah macam promotion post pulak untuk drypers kan! Tak pe lah..apa yang baik patut kita kongsi bersama..apa info yang mama ada..ibu-ibu lain pun tentu nak tahu jugak..so kita share..bukan ke sharing is caring....

Untuk sebarang pertanyaan ke info terkini ke bolehlah emailkan ke consumer.care@scahygiene.com.my atau telefon terus consumer care dept mereka di 03-51016677.

Thanks Again SCA!!

5 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

bestnye tina dpt hadiah lagi..=D

dr zara kecik mmg guna drypers. tp tk pernah tahu psl kewujudan parents circle+milestone tu sume. nak join kena masuk website diorng ker..=p

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

wahhhhh..best nye dpt hadiah.

nakkkkkkk...

Riena @ MamaAneesa said...

Wow best la tina...dapat hadiah yer...aneesa nak pinjam leh tak..hehe gurau jer....

MeRy said...

Congrats...I got mine today...

Qistina's Mama n Abah said...

Mama Zara - sh tak pasti tapi lily leh try call diorang guna no. yg sha bg kat post tu.Try tanya milestone program dan redemption program..

Mama Adam & mama aneesa - huhuhu... :)jom ar join bg response..nanti leh dapat hadiah..wink wink...

Mery - congrats to you too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...