"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Wednesday, March 31, 2010

Titt.. Titt.. Posmen Datang!

Encik posmen ni datang waktu mama tengah pegang pinggan..siap-siap nak suap Tina makan tengahari.. tetiba mama terperanjat bila Tina berlari menerpa pada mama sambil tunjuk pintu..

Mama pun terus jenguk dekat tingkap masterbed.. ohh encik posmen datang..tina terperanjat rupanya dengar bunyi hon titt titt dia tu.

Mama pun letak pinggan dan terus buka pintu dulu.. kemudian baru amik kunci hehehe..takut encik posmen tak tunggu mama. Bila mama sampai kat gate jek.. encik posmen tanya.. " mama ain qistina?" ..mama angguk je. "sign, ic dengan nama ye"..


Siap jek dia pun bagi parcel pada mama.. hmmm.. heran gak.. sape hantar? aku ada menang pape ke?..

Masuk umah jek Tina sibuk nak kan parcel..mama tengok belakang parcel tu..owh... mama zakwan la yang hantar sebab dia kata mama menang early bird untuk contest sleeping cutie. Owh..bestnya..

Mama bagi Tina yang bukak parcel dia.. then.. hadiahnya ialah...........................


Tada..!! set pinggan, mangkuk & cawan plastik untuk kanak-kanak dari IKEA..kaler orange tu!

Tina sangat suka okeh dengan hadiah ni. Tak kasi langsung mama pegang. Dia kata "tina punya"..pergh.. mama nak simpan pun tak kasi..sentiasa letak kat mana dia duduk..

Anyway..thanks a lot to mamazakwan sebab sudi hantarkan early bird ni untuk Tina.. kalau menang nanti hadiah dia sure best gak kan!

1 comment:

PapaMama Zakwan said...

alahai mama tina,
hadiah tak seberapa jek
malu i,haha! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...