"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Monday, November 11, 2013

Meh Cuba Nasib Dapatkan Diari & Buku Nota Dari Jalen..



Mudah sahaja caranya.. untuk berpeluang dapatkan diari & buku nota Jalen ini.. inilah yang perlu anda lakukan..

Anda pernah ke Facebook Jalen tak?
Haaaa... tak pernah la tu..
Ehh.. ada..

Ha.. jangan malas.. saya takmo tulis untuk anda.
Anda kena tengok & baca sendiri


Sudah?
Senang je kan..

Website Jalen anda tau tak?
ok ok.. saya bagi link dia

Saya nak abadikan gambar Diari & Buku Nota Jalen tu disini.. buat penaik semangat.. Aura tu penting tu.. Moga-moga entri saya terpilih untuk dapat hadiah kan.. hihi


Owh ye.. agar tak terlupa

Tempoh penulisan entri adalah dari 11 November 2013 hingga 25 November 2013
Pemenang akan diumumkan pada 29 November 2013.

Pastikan anda buat semua yang disyaratkan ye.
 40 entri bakal terpilih. Banyak tu :) 
kita semua ada peluang

Amin.. amin.. terpilihlah entri saya :)


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...