"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Friday, November 22, 2013

Member Card - Aeon Big

Anda dah tau kan? 
 AEON Big dah memperkenalkan sistem membership pulak baru-baru ni

Ke mama je yang baru tau? hihi

Anyway aritu ternampak orang ramai-ramai isi borang. Mama pun menyibuk sama. Walau tak rajin sangat pergi AEON Big ni.. tapi sesekali terjah juga sebab dekat..

At least every point count la kan..
tak kene bayar pun.. tak rugi apa..
isi borang
dapat kad..
tu je




Anda dah buat?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...