"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Thursday, November 14, 2013

Simple GA - 3D Puzzle

 GA menarik :)

Simple GA - 3D Puzzle

Boleh klik kat gambar ye. Ada details GA..

For sure mama memang tak pernah buat 3D puzzle ni. Puzzle biasa tu selalu lah. Tapi yang 3D ni nampak best jek.. haha.. kalau menang GA sok boleh la kita buat ye tak.. :)


7 comments:

careno said...

thanks sudi joint... selamat berkenalan..

fizafantagirO said...

Salam,
BW sini dari GA yang sama :) Gud Luck!
Done follow awk :)

Kenit Cinonet said...

kenit terjah sini dari segmen yg sama ... semoga berjaya (^_^)

http://rusukiri.blogspot.com/2013/11/simple-ga-3d-puzzle.html

Pha Is said...

terjah sni dari segmen yg sama..
good luck..

MisEyz BLurz said...

All the best! Jom join GA lain!
http://miseyz.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html

husna zahidi said...

Assalam.. jenjalan tinggal jejak kat sini.. masih menanti siapa pemenangnya..hehehe..

http://husnazahidi.blogspot.com/2013/11/simple-ga-3d-puzzle.html

AyuInsYiraH said...

ayu dtg dari giveaway yg sama..good luck ye..

ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye ...tq

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/simple-ga-3d-puzzle.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...